Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingebryst fyldt med persille

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kyllingebryst "med skind"
med skind
Olie
Persille
Salt
Peber

Tilbehør:
agurkesalat
kogte kartofler
hakket persille

Fremgangsmåde
Brun brysterne på en pande i lidt olie. Tag dem op. Skær en lomme, som fyldes med hakket persille, salt og peber. Læg brysterne i ovnen ved 200 grader i 10-12 min.

Servér med agurkesalat og kogte kartofler drysset med hakket persille.


Søgeord: kyllingebryster, persille, agurkesalat, hovedretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kyllingebryster, persille, agurkesalat, hovedretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingebryst-fyldt-med-persille

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her