Kyllingebryst fyldt med persille
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Kyllingebryst "med skind"
Olie
Persille
Salt
Peber
Tilbehør:
agurkesalat
kogte kartofler
hakket persille
agurkesalat
kogte kartofler
hakket persille
Fremgangsmåde
Brun brysterne på en pande i lidt olie. Tag dem op. Skær en lomme, som fyldes med hakket persille, salt og peber. Læg brysterne i ovnen ved 200 grader i 10-12 min.
Servér med agurkesalat og kogte kartofler drysset med hakket persille.
Servér med agurkesalat og kogte kartofler drysset med hakket persille.
Søgeord: kyllingebryster, persille, agurkesalat, hovedretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kyllingebryster, persille, agurkesalat, hovedretter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kyllingebryster, persille, agurkesalat, hovedretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingebryst-fyldt-med-persille
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingebryst-fyldt-med-persille