Kylling på romersk maner
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling
6
fed
Hvidløg "grofthakkede"
1
dl
Olivenolie
1,5
dl
Hvidvin
Salt
Peber
1
dåse
Flåede tomater
1
stk
Peberfrugt "gul"
1
stk
Peberfrugt "grøn"
Tilbehør: brød og ris
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i 8 stykker.
Brun kød og hvidløg i olien.
Tilsæt vin, salt og peber.
Efter 20 min. tilsættes peberfrugt og tomater.
Lad retten simrer under låg i 45 min.
Søgeord: Kylling, kyllingekød, hvidvin, kyllingeretter, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kylling, kyllingekød, hvidvin, kyllingeretter, fjerkræ
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kylling, kyllingekød, hvidvin, kyllingeretter, fjerkræ
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-paa-romersk-maner
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-paa-romersk-maner