Kylling med porrer og svesker
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
hele
Kyllingelår "eller 2-4 overlår eller 4-6 underlår"
5
dl
Hønsebouillon
2
stk
Porrer "fintsnittet"
50
g
Svesker
Persille
Salt
Peber
Tilbehør: kartofler eller brød
Fremgangsmåde
Læg kyllingelårerne i en gryde med bouillon og lad dem simre 10 min. under låg. Tilsæt porrer og svesker og lad retten simre under låg ca. 10 min. Tjek med en kødnål, om kyllingelårerne er gennemvarme, og smag suppen til med salt og peber.
Servér i dybe tallerkner med hakket persille og kartofler eller brød.
Servér i dybe tallerkner med hakket persille og kartofler eller brød.
Søgeord: kyllingelår, kylling, hovedret, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kyllingelår, kylling, hovedret, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kyllingelår, kylling, hovedret, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-med-porrer-og-svesker
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-med-porrer-og-svesker