Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling med porrer og svesker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
hele
Kyllingelår "eller 2-4 overlår eller 4-6 underlår"
eller 2-4 overlår eller 4-6 underlår
5
dl
Hønsebouillon
2
stk
Porrer "fintsnittet"
fintsnittet
50
g
Svesker
Persille
Salt
Peber

Tilbehør: kartofler eller brød

Fremgangsmåde
Læg kyllingelårerne i en gryde med bouillon og lad dem simre 10 min. under låg. Tilsæt porrer og svesker og lad retten simre under låg ca. 10 min. Tjek med en kødnål, om kyllingelårerne er gennemvarme, og smag suppen til med salt og peber.

Servér i dybe tallerkner med hakket persille og kartofler eller brød.


Søgeord: kyllingelår, kylling, hovedret, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kyllingelår, kylling, hovedret, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-med-porrer-og-svesker

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her