Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling i vindrue-flødesauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kylling i vindrue-flødesauce - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "frisk"
frisk
2
dl
Hønsebouillon
Karry
Vindruer "stenfri"
stenfri
Olivenolie
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
2,5
dl
Piskefløde "måske lidt mere"
måske lidt mere

Tilbehør: bastamiris

Fremgangsmåde

Kyllingen deles i 4, 2 lår, 2 bryst (vinger fjernes). Skindet fjernes og stykkerne tørres.

Vend stykkerne i karry. Varm olien op i tykbundet gryde og svits stykkerne svagt i ca. 10 min. Tilsæt bouillon, fløde og peber. Kog svagt under låg i ca. 30 min. Fjern stykkerne fra gryden og tilsæt halveret stenfri vindruer til saucen. Kog ind til rette sauce konsistens.

Tilsæt stykkerne igen kom låg på og svag varme 5-10 min. Sørg for at risene også er færdige indenfor 5-10 min.



Søgeord: Kylling, vindrue-flødesauce, vindrueflødesauce, fløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Kylling, vindrue-flødesauce, vindrueflødesauce, fløde

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her