Kylling i vindrue-flødesauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling "frisk"
2
dl
Hønsebouillon
Karry
Vindruer "stenfri"
Olivenolie
Peber "friskkværnet"
2,5
dl
Piskefløde "måske lidt mere"
Tilbehør: bastamiris
Fremgangsmåde
Kyllingen deles i 4, 2 lår, 2 bryst (vinger fjernes). Skindet fjernes og stykkerne tørres.
Vend stykkerne i karry. Varm olien op i tykbundet gryde og svits stykkerne svagt i ca. 10 min. Tilsæt bouillon, fløde og peber. Kog svagt under låg i ca. 30 min. Fjern stykkerne fra gryden og tilsæt halveret stenfri vindruer til saucen. Kog ind til rette sauce konsistens.
Tilsæt stykkerne igen kom låg på og svag varme 5-10 min. Sørg for at risene også er færdige indenfor 5-10 min.
Søgeord: Kylling, vindrue-flødesauce, vindrueflødesauce, fløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kylling, vindrue-flødesauce, vindrueflødesauce, fløde
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kylling, vindrue-flødesauce, vindrueflødesauce, fløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-vindrue-floedesauce
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-vindrue-floedesauce