Krydret hytteostbrød
(1)

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
50
g
Hel hvede
25
g
Gær
0,5
dl
Vand "lunkent"
250
g
Hytteost / hytteret
2
tsk
Honning
3
spsk
Olie
1
tsk
Salt
1
stk
Æg
0,5
dl
Sesamfrø
2
spsk
Persille "hakket"
1
spsk
Salvie "frisk, hakket"
400
g
Sigtemel "eller hvedemel"
Fremgangsmåde
Hveden lægges i blød natten over. Gæren røres ud i det lunkne vand. Hytteosten tilsættes sammen med honning, olie, salt, æg, sesamfrø, hakkede krydderurter og afdryppede hvedekerner.
Dejen røres sammen, og melet tilsættes efterhånden. Dejen æltes grundigt med så meget mel, som den kan tage, og den sættes til hævning et lunt sted 2 timer.
Dejen slås ned og æltes let. Den lægges i en stor smurt franskbrødsform, eller den formes til boller eller små flutes. Brødene efterhæves 1/2 time og pensles med olie eller smeltet smør.
Brødene bages 25 min. i en 200° varm ovn. Bruges dejen til franskbrød, tages brødet ud af formen efter de 25 min. og bages videre endnu ca. 15 min.
Søgeord: krydret, hytteostbrød, opskrift, bagværk, mad, hel, hvede, hytteost, honning, sesamfrø, persille, salvie, sigte, hvedekerner, brød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
krydret, hytteostbrød, opskrift, bagværk, mad, hel, hvede, hytteost, honning, sesamfrø, persille, salvie, sigte, hvedekerner, brød
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
krydret, hytteostbrød, opskrift, bagværk, mad, hel, hvede, hytteost, honning, sesamfrø, persille, salvie, sigte, hvedekerner, brød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydret-hytteostbroed
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydret-hytteostbroed