Logo
www.mad-og-drikke.dk

Krydderurtebrød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
1
tsk
Honning
3
dl
Vand
150
g
Durumhvede
300
g
Mel "ca."
ca.
1
tsk
Salt
1
spsk
Olivenolie
Fyld
3
spsk
Olivenolie
100
g
Sorte oliven "uden sten"
uden sten
2
tsk
Estragon (frisk) "hakket"
hakket
1
dl
Persille "hakket"
hakket
1
fed
Hvidløg

Med masser af friske krydderurter er dette brød lækkert til suppe eller et ostebord.

Fremgangsmåde

Gæren røres ud i vandet. Honning, salt og olie tilsættes, og derefter æltes dejen sammen med så meget mel, at den bliver smidig.

Lad dejen hæve ca. 1 time et lunt sted.

Hak oliven og hvidløg og rør det sammen med resten af fyldet. Rul dejen ud til en oval og smør fyldet ud i en stribe langs midten af den. Fold kanterne op over fyldet, så der dannes et brød med en revne på langs af overfladen.

Lad brødet efterhæve og bag det ved 175° i ca. 30 min.



Søgeord: krydderurtebrød, brød, bageopskrifter, bagværk, opskrifter, krydderurter, oliven, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
krydderurtebrød, brød, bageopskrifter, bagværk, opskrifter, krydderurter, oliven, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her