Kringle med marcipanremonce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Dej
0,5
dl
Vand "lunkent"
125
g
Smør
300
g
Mel
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Salt
Marcipanremonce
125
g
Marcipan "revet"
50
g
Smør "blødt"
2
spsk
Flormelis / florsukker
2
stk
Æggeblommer
50
g
Pomerans "eller sukattern"
Pynt
Æggehvide
Tesukker
30 - 50
g
Mandelsplitter
Fremgangsmåde
Rør vand og gær sammen. Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, salt og gærvæske og alt dejen sammen. Stil den et hævning et lunt sted ca. 1 time.
Rør fyldet sammen imens.
Tril dejen til en lang pølse og tryk den lidt flad med hænderne.
Fordel fyldet midt på pølsen. Pensl kanterne med æg og fold dem op om fyldet. Vend pølsen, så sammenføjningerne kommer nedad. Skær enderne skråt af og saml den til en krans. Fly den over på en bageplade. Klip/snit næsten helt ned til bunden og klap lapperne bagover, skiftevis midtfor, til højre og til venstre.
Efterhæv kringlen 20 min. Pensl med æg og drys kringlen med tesukker og mandler.
Bag den 15-20 min. ved 200° på ovnens nederste rille.
Kan fryses.
Søgeord: kringle, remonce, marcipan, marcipanremonce, kage, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage , Brød
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
kringle, remonce, marcipan, marcipanremonce, kage, kage
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage , Brød
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
kringle, remonce, marcipan, marcipanremonce, kage, kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kringle-med-marcipanremonce
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kringle-med-marcipanremonce