Logo
www.mad-og-drikke.dk

Krebsehaler i urtesauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Krebsehaler i urtesauce - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250 - 300
g
Krebsehaler "rensede"
rensede
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche
1
fed
Hvidløg
1
bundt
Persille "lille"
lille
1
bundt
Dild "lille"
lille
Salt
Peber
Salatblade
6
skiver
Brød "ristet"
ristet
Citronskiver "til pynt"
til pynt

Fremgangsmåde
Hak urtene fint. (gem lidt til pynt) Rør creme fraiche sammen med hvidløg og finthakkede urter, kom krebsehaler i, smag til med salt og peber. Sættes i køleskab i en time eller mere.

Rist brødskivene. Læg et salatblad på hver skive, og fordel krebseblandingen over. Pynt med en citronskive og lidt grønt. Serveres med en god afkølet tør hvidvin, eller mousserende.


Søgeord: krebsehaler, urtesauce, creme, fraiche, persille, dild, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
krebsehaler, urtesauce, creme, fraiche, persille, dild, forret
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her