Krebsehaler i urtesauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
250 - 300
g
Krebsehaler "rensede"
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche
1
fed
Hvidløg
1
bundt
Persille "lille"
1
bundt
Dild "lille"
Salt
Peber
Salatblade
6
skiver
Brød "ristet"
Citronskiver "til pynt"
Fremgangsmåde
Hak urtene fint. (gem lidt til pynt) Rør creme fraiche sammen med hvidløg og finthakkede urter, kom krebsehaler i, smag til med salt og peber. Sættes i køleskab i en time eller mere.
Rist brødskivene. Læg et salatblad på hver skive, og fordel krebseblandingen over. Pynt med en citronskive og lidt grønt. Serveres med en god afkølet tør hvidvin, eller mousserende.
Rist brødskivene. Læg et salatblad på hver skive, og fordel krebseblandingen over. Pynt med en citronskive og lidt grønt. Serveres med en god afkølet tør hvidvin, eller mousserende.
Søgeord: krebsehaler, urtesauce, creme, fraiche, persille, dild, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
krebsehaler, urtesauce, creme, fraiche, persille, dild, forret
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
krebsehaler, urtesauce, creme, fraiche, persille, dild, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krebsehaler-i-urtesauce/zlib/lib/inflate
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krebsehaler-i-urtesauce/zlib/lib/inflate