Kransekagedej

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
I stedet for marcipan kan bruges konfektmasse som æltes med æggehvider til konsistensen er passende blød men smagen er naturligvis ikke den samme.
Kransekage (8 ringe)
1 portion kransekagedej
>Dejen trilles i stænger, der skæres i stykker på 8 cm - 12 cm - 16 cm - 20 cm - 24 cm - 28 cm - 32 cm - 36 cm. Stykkerne klemmes som tagrykke og formes til kranse på pladen. Små kranse kan bages inden i større kranse.
Er i rigtig mange mennesker kan du lave en større portion og forøge stængerne med 4 cm, så du får nogle på 40 cm - 44 cm osv. Bagetid ca. 7 min. ved 250 grader. Pas på. Hold øje med dem hele tiden, da de meget nemt kan få for meget.
Kransene afkøles, sprøjtes med glasur og stables oven på hinanden.
Glasur
Glasuren røres sammen, den skal være så tyk at man kan skrive med den. Glasuren fyldes i et papirkræmmerhus med et lille hul og sprøjtes på kransekagen. Stivner på 1 - 2 timer i stuetemperatur.
Tips:
Kransekage kan fryses når glasuren er tør. Holdbarhed ved -18 grader ca. 3 måneder
Søgeord: kransekage, nytår, marcipan, flormelis, æggehvide
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kransekage, nytår, marcipan, flormelis, æggehvide
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kransekagedej