Krabbesuppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
dåse
Krabbekød
1
stk
Løg "lille"
2,5
dl
Vand
2,5
dl
Hvidvin
2,5
dl
Piskefløde
1
tsk
Paprika "sød"
1 - 2
tsk
Hvedemel
Smør
1
stk
Fiskebouillonterning
Lækker suppe med krabbekød.
Fremgangsmåde
Begynd med at hakke løget fint. Kom så en lille klat smør i bunden af en gryde, lad den smelt, og tilsæt det finthakket løg og lad det koge klart.
Tilsæt paprika og hvedemel, derefter suppen fra dåsen med krabber, vandet og hvidvinen. Smag så til med fiskebouillonen. Tilsæt piskefløden, og lad det hele varme grundigt igennem til kogepunktet.
Til sidst tilsættes krabbekødet, der er befriet for evt. "blade". Lad suppen koge op og server evt. med et lille drys paprika.
Søgeord: krabbesuppe, forret, krabber, krabbekød, hvidvin, paprika, fiskebouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
krabbesuppe, forret, krabber, krabbekød, hvidvin, paprika, fiskebouillon
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
krabbesuppe, forret, krabber, krabbekød, hvidvin, paprika, fiskebouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krabbesuppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krabbesuppe