Koteletter i tomat, champignon og ananas
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Svinekoteletter
1
stk
Løg
1
dåse
Ananas "i stykker"
2
dåser
Flåede tomater
250
g
Champignon "friske"
Salt
Peber
Smør "til stegning"
Fremgangsmåde
Tænd ovnen og indstil på 200°. Løget pilles og hakkes. Champignons renses og skæres i skiver. Ananasstykkerne hældes op i en sigte til afdrypning.
Opvarm olien og brun koteletterne på begge sider, Krydr med salt og peber. Tag dem af, og læg dem i et ildfast fad eller en bradepande. Svits løg, champignons og ananas og krydr med lidt salt og peber. Kom det herefter over koteletterne sammen med de flåede tomater.
Steges i ovnen ved 200° i 25-30 min.
Søgeord: svinekoteletter, ananas, tomater, champignon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
svinekoteletter, ananas, tomater, champignon
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
svinekoteletter, ananas, tomater, champignon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-i-tomat-champignon-og-ananas
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-i-tomat-champignon-og-ananas