Konfekt med amarena-kirsebær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 15 Stk.

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
200
g
Marcipan
20
stk
Amarena kirsebær
150
g
Hvid chokolade
1
tsk
Frysetørret kirsebærpulver
1
tsk
Lakridspulver "f.eks. raw fra Johan Bülow"
Fremgangsmåde
Del marcipanen i 20 stykker. Rul kugler af marcipanen, og tryk kuglerne flade. Afdryp kirsebærrene i en sigte, og læg et kirsebær midt på hvert marcipanstykke. Fold marcipanen rund om bærret, og tril forsigtigt marcipanen til en kugle.
Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt. Vend kuglerne en ad gangen i den smeltede chokolade, og læg dem på et stykke bagepapir. Drys kirsebærpulver og lakridspulver over marcipankuglerne.
Søgeord: julekonfekt, konfekt, amarena kirsebær, amarenakirsebær, marcipan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, amarena kirsebær, amarenakirsebær, marcipan
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, amarena kirsebær, amarenakirsebær, marcipan
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/konfekt-med-amarena-kirsebaer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/konfekt-med-amarena-kirsebaer