Kold torskerognssalat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
50
g
Brød "dagsgammelt lyst"
200
g
Torskerogn "ræget"
50
g
Kartoffel / kartofler "kogte"
1
tsk
Løg "revet"
1
bundt
Persille
1
dl
Olivenolie
1 - 2
stk
Citroner "saften heraf"
2
spsk
Vineddike
Salt
Peber
Denne kolde torskerognsdip stammer fra Grækenland, hvor den serveres som forret sammen med brød, feta og oliven.
Fremgangsmåde
Udblød det dagsgamle brød i vand i 10 min. Pres vandet ud af brødet. Pil hinderne af torskerognen og pil kartoflerne.
Blend brød, torskerogn, kartofler, løg, persille og olie sammen og smag til med citronsaft, eddike, salt og peber.
Pynt med oliven og server godt brød til.
Blend brød, torskerogn, kartofler, løg, persille og olie sammen og smag til med citronsaft, eddike, salt og peber.
Pynt med oliven og server godt brød til.
Søgeord: frokost, torskerognssalat, grækenland, brød, feta, oliven
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
frokost, torskerognssalat, grækenland, brød, feta, oliven
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
frokost, torskerognssalat, grækenland, brød, feta, oliven
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kold-torskerognssalat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kold-torskerognssalat