Klassiske moules frites

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tilbehør til denne ret kunne være:
ketchup, dijonmayonnaise og citronsaft
Skær kartoflerne i stave. Lad gerne skrællen sidde på. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg kartoflerne første gang i olien. Tag dem op, når de er let gyldne, og steg ikke for mange ad gangen. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Lige før servering giver du dem anden omgang i olien, tilsæt den friske rosmarin til olien ved slutningen. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, drys dem med salt og server straks til muslingerne.
Rens og tjek muslingerne. Hak løg og hvidløg fint og klar dem i olie. Hæld eddiken og hvidvinen ved og kog det op. Hæld muslingerne i gryden og lad dem dampe i ca. 10 min., eller til de åbner sig. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Drys retten med hakket persille og servér straks pomfritter til.
Søgeord: pommesfrites, pomfritter, moules frites, muslinger
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Valentine
Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
pommesfrites, pomfritter, moules frites, muslinger
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/klassiske-moules-frites