Kirsebærtrifli
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
16
stk
Makroner
4
spsk
Kirsebærvin
200
g
Dessertkirsebær
3
blade
Husblas
0,5
dl
Kirsebærsaft
4
dl
Ylette
40
g
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Piskefløde
Fremgangsmåde
Makronerne knuses groft og fordeles i portionsglas. Kirsebærvin hældes over, og de afdryppede kirsebær fordeles ovenpå.
Husblas udblødes 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes over vandbad. Husblasen røres med kirsebærsaften.
Ylette og sukker tilsættes, derefter piskes fløden og røres i.
Når blandingen er begyndt at stivne hældes den over kirsebærrene, som derefter stilles køligt indtil servering.
Søgeord: dessert, kirsebærtrifli, middel, ikke, testet, 4, personer, opskrift, makroner, kirsebærvin, kirsebær, husblas, kirsebærsaft, ylette, sukker, piskefløde, portionsglas
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
dessert, kirsebærtrifli, middel, ikke, testet, 4, personer, opskrift, makroner, kirsebærvin, kirsebær, husblas, kirsebærsaft, ylette, sukker, piskefløde, portionsglas
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
dessert, kirsebærtrifli, middel, ikke, testet, 4, personer, opskrift, makroner, kirsebærvin, kirsebær, husblas, kirsebærsaft, ylette, sukker, piskefløde, portionsglas
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaertrifli
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaertrifli