Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kirsebærtrifli

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kirsebærtrifli - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
16
stk
Makroner
4
spsk
Kirsebærvin
200
g
Dessertkirsebær
3
blade
Husblas
0,5
dl
Kirsebærsaft
4
dl
Ylette
40
g
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde

Makronerne knuses groft og fordeles i portionsglas. Kirsebærvin hældes over, og de afdryppede kirsebær fordeles ovenpå.

Husblas udblødes 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes over vandbad. Husblasen røres med kirsebærsaften.

Ylette og sukker tilsættes, derefter piskes fløden og røres i.

Når blandingen er begyndt at stivne hældes den over kirsebærrene, som derefter stilles køligt indtil servering.



Søgeord: dessert, kirsebærtrifli, middel, ikke, testet, 4, personer, opskrift, makroner, kirsebærvin, kirsebær, husblas, kirsebærsaft, ylette, sukker, piskefløde, portionsglas
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
dessert, kirsebærtrifli, middel, ikke, testet, 4, personer, opskrift, makroner, kirsebærvin, kirsebær, husblas, kirsebærsaft, ylette, sukker, piskefløde, portionsglas

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her