Kiksekage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
250
g
Palmin
2
stk
Æg "pasteuriserede"
1
dl
Flormelis / florsukker
0,5
dl
Kakaopulver
20 - 24
stk
Kiks "firkantede, ca. 250 g"
Fremgangsmåde
Beklæd en aflang form med bagepapir.
Smelt palminen ved svag varme til den næsten er væk. Tag gryden fra varmen og lad palminen smelte færdig.
Pisk æg og flormelis hvidt og luftigt. Tilsæt kakao og rør det i massen, til den er uden klumper. Hæld noget af palminen i æggemassen, bland det og hæld resten af palminen i, lidt af gangen. Rør kraftigt mellem hver gang, så massen ikke skiller.
Bred et lag af cremen ud i formen, læg et lag kiks over, så de ligger tæt. Fortsæt med at lægge kiks og chokolade i lag. Øverste lag skal være chokolade.
Stil kiksekagen i køleskabet til den er stiv. Dæk den til, når den er stiv, men lad den rå ca. 1 døgn og trække. vend kagen ud og skær den i pæne skiver.
Server den kold.
Søgeord: kiksekage, kage, billig, opskrift, mad, palmin, kakao, flormelis, firkantede, kiks, pasteuriseret, æg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kiksekage, kage, billig, opskrift, mad, palmin, kakao, flormelis, firkantede, kiks, pasteuriseret, æg
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kiksekage, kage, billig, opskrift, mad, palmin, kakao, flormelis, firkantede, kiks, pasteuriseret, æg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kiksekage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kiksekage