Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelpizza med rosmarin og rucola

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
2,5
dl
Vand "lunkent"
lunkent
0,5
tsk
Salt
0,5
spsk
Olivenolie
425
g
Durummel
300
g
Bagekartofler / bagekarfottel
100
g
Ricotta
0,5
spsk
Olivenolie
2
stilke
Frisk rosmarin
Flagesalt
150
g
Rucola

Fremgangsmåde

Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt salt og olie. Bland 2/3 af melet i. Ælt dejen godt (gerne på en røremaskine i 10 minutter), imens du lidt efter lidt tilsætter resten af  melet, indtil den slipper skålens kanter. Del dejen i 2 kugler, dæk dem med et fugtigt viskestykke, og lad dem hæve et lunt sted i 45 minutter.

 

Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg dem i koldt vand i 15-20 minutter, og tør dem i et rent viskestykke. Bland ricotta og olivenolie. Udrul hver dejkugle til en pizzabund, og læg dem på hver sin bageplade med bagepapir. Smør ricotta-blandingen på pizzabundene, og læg kartofler og plukket rosmarin ovenpå. Drys med flagesalt. 

 

Bag pizzaerne ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter. Top med frisk rucola ved servering.



Søgeord: kartoffelpizza, pizza med kartofler, pizza, vegetar pizza
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Grill egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
kartoffelpizza, pizza med kartofler, pizza, vegetar pizza
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelpizza-med-rosmarin-og-rucola

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her