Kartoffelpandekage med serranoskinke
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
150
g
Serrenoskinke "spansk skinke, i tynde skiver"
3
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
2
stk
Rødløg
1 - 2
kviste
Timian (frisk)
1
tsk
Salt
2
knivspids
Peber
2
stk
Æg
1
dl
Mælk
1
spsk
Olie
Tilbehør: tomatsalat
Fremgangsmåde
Skræl kartofler og løg fint. Bland kartofler og løg med timian, salt og peber. Pisk æg og mælk og hæld det over kartoffelblandingen. Varm olien godt op på an pande og pres kartoffelblandingen sammen til en stor pandekage. Dæmp varmen og steg pandekagen ca. 20 min., til den har har sat sig.
Vend kartoffelpandekagen og steg den i yderligere 15 min. Læg skiver af serrenoskinke over pandekagen og server med tomatsalat.
Vend kartoffelpandekagen og steg den i yderligere 15 min. Læg skiver af serrenoskinke over pandekagen og server med tomatsalat.
Søgeord: kartoffelpandekage, serrenoskinke, spansk, skinke
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelpandekage-med-serranoskinke
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelpandekage-med-serranoskinke