Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelpandekage med serranoskinke

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Kartoffelpandekage med serranoskinke - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Serrenoskinke "spansk skinke, i tynde skiver"
spansk skinke, i tynde skiver
3
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
2
stk
Rødløg
1 - 2
kviste
Timian (frisk)
1
tsk
Salt
2
knivspids
Peber
2
stk
Æg
1
dl
Mælk
1
spsk
Olie

Tilbehør: tomatsalat

Fremgangsmåde
Skræl kartofler og løg fint. Bland kartofler og løg med timian, salt og peber. Pisk æg og mælk og hæld det over kartoffelblandingen. Varm olien godt op på an pande og pres kartoffelblandingen sammen til en stor pandekage. Dæmp varmen og steg pandekagen ca. 20 min., til den har har sat sig.

Vend kartoffelpandekagen og steg den i yderligere 15 min. Læg skiver af serrenoskinke over pandekagen og server med tomatsalat.


Søgeord: kartoffelpandekage, serrenoskinke, spansk, skinke
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Forret , Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kartoffelpandekage, serrenoskinke, spansk, skinke

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her