Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelblinis med rødløg og laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kartoffelblinis med rødløg og laks - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Blinis
500
g
Kartoffel / kartofler "kogte"
kogte
2
stk
Æg
1
dl
Mel
2
dl
Mælk
Salt
Hvid peber
Smør "til stegning"
til stegning
Topping
1
stk
Rødløg "stort, finthakket"
stort, finthakket
1
glas
Kaviar "sort"
sort
10
skiver
Røget laks
Krølsalat
Cherrytomater
Dressing
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
Dijonsennep "efter smag"
efter smag
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Lav en mos til blinis ud af de kogte kartofler og rør det sammen med æg, mælk og mel. Smag til med salt og peber.

Smelt smørret på en stegepande og fyld mosen på med en spiseske, så det kommer til at ligne små pandekager.

De skal være lidt tykke og steges til de er gyldne på begge sider.

Rør cremefraiche sammen med dijonsennep, salt og peber.

Den røget laks skæres i strimler.

Anret på tallerkner - en kartoffelblinis med laksestrimler, finthakket rødløg, kaviar, et par salatblade, cherrytomater og en spsk. cremefraiche dressing.



Søgeord: kartoffelblinis, rødløg, laks, dressing, forret, kaviar, laks, krølsalat, cherrytomater, blinis, kartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest

Søgeord:
kartoffelblinis, rødløg, laks, dressing, forret, kaviar, laks, krølsalat, cherrytomater, blinis, kartofler
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her