Karsemayonnaise
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Glas
Intet billede
Glas:
Antal
Ingredienser
1
bakke
Karse
3
dl
Smagsneutral olie
1
stk
Citron
2
stk
Æggeblommer
1
tsk
Hvidvinseddike
1
tsk
Dijonsennep
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Klip karsen, og blend den helt fint sammen med olien. Pres citronsaften, og bland 2 spsk. citronsaft, æggeblommer, eddike og sennep sammen i en skål. Hæld meget langsomt olien i skålen lidt ad gangen, imens du pisker mayonnaisen med en håndmikser.
Smag den færdige mayonnaise til med salt og peber. Tilsæt mere citronsaft, hvis du vil have en syrligere mayonnaise. Opbevar mayonnaisen på køl. Servér den gerne sammen med f.eks. fisk eller bagte grøntsager.
Søgeord: mayonnaise, karsemayonnaise, hjemmelavet mayonnaise, krydderurte mayonnaise
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Smørebrød
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
mayonnaise, karsemayonnaise, hjemmelavet mayonnaise, krydderurte mayonnaise
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Smørebrød
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
mayonnaise, karsemayonnaise, hjemmelavet mayonnaise, krydderurte mayonnaise
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karsemayonnaise
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karsemayonnaise