Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karrysuppe med ris og rejer

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Løg
1
spsk
Olie
1
spsk
Karry "stærk"
stærk
1
dl
Parboiled ris "80 g"
80 g
1
l
Grøntsagsbouillon
250
g
Champignon
2
stk
Peberfrugter "røde"
røde
1
dåse
Flåede hakkede tomater
1
dl
Piskefløde
2
fed
Hvidløg "hakket"
hakket
2
tsk
Estragon (tørret)
300
g
Rejer "pillede"
pillede
Salt
Peber

En af de mange madopskrifter indeholdende karry.

Tilbehør:
2 lime
stærk pebersauce
1 stort flute

Fremgangsmåde

Løgene hakkes og svitses i olie sammen med karry. Ris og bouillon tilsættes og koges under låg 10 min.

Champignon skæres i kvarte og peberfrugterne skæres i tern.

Grøntsager, tomater, piskefløde, hvidløg og estragon kommes i en gryde.

Suppen snurrer 10 min.

Rejerne tilsættes og varmes med et øjeblik.

Suppen smages til med salt.



Søgeord: karrysuppe, ris, rejer, forret, karry, parpoiled, pebersauce, lime, gryde, madopskrifter, grøntsager, grøntsagsbouillon, peberfrugter, estragon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
karrysuppe, ris, rejer, forret, karry, parpoiled, pebersauce, lime, gryde, madopskrifter, grøntsager, grøntsagsbouillon, peberfrugter, estragon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karrysuppe-med-ris-og-rejer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her