Karamelrand med flødeis
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
200
g
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Vand
2
dl
Piskefløde
5
stk
Æg
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Mælk
1
l
Vanilleis / vaniljeis "flødeis"
Fremgangsmåde
Sukkeret brunes til karamel, og en randform beklædes med noget af karamellen. resten af karamellen koges af med vand under omrøring til en tyk sirup, der afkøles. Blandes i flødeskummet lige før serveringen.
Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen.
Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125 grader.
Afkøles, vendes og fyldes med is.
Serveres med karamelsaucen til
Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen.
Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125 grader.
Afkøles, vendes og fyldes med is.
Serveres med karamelsaucen til
Søgeord: karamelrand, flødeis, piskefløde, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
karamelrand, flødeis, piskefløde, dessert
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
karamelrand, flødeis, piskefløde, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karamelrand-med-floedeis
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karamelrand-med-floedeis