Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karamelrand med flødeis

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Karamelrand med flødeis - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Vand
2
dl
Piskefløde
5
stk
Æg
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Mælk
1
l
Vanilleis / vaniljeis "flødeis"
flødeis

Fremgangsmåde
Sukkeret brunes til karamel, og en randform beklædes med noget af karamellen. resten af karamellen koges af med vand under omrøring til en tyk sirup, der afkøles. Blandes i flødeskummet lige før serveringen.

Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen.
Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125 grader. 

Afkøles, vendes og fyldes med is.

Serveres med karamelsaucen til


Søgeord: karamelrand, flødeis, piskefløde, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
karamelrand, flødeis, piskefløde, dessert

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her