Kaperssauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
spsk
Smør
2
spsk
Hvedemel
2,5
dl
Hvidvin
0,5
l
Kalvefond
1
spsk
Dijonsennep
Salt
Peber
2
dl
Piskefløde
100
g
Kapers
3 - 4
spsk
Salvie
Egner sig godt til let rødt oksekød
Fremgangsmåde
Smelt smør i en gryde, og tilsæt mel. Pisk blandingen, til det bliver tykt. Rør hvidvin i lidt efter lidt, og pisk kalvvefond i, til saucen er cremet. Tilsæt sennep, salt og peber, og pisk saucen godt igennem. Hæld fløde i, og tilsæt kapers og hakket salvie. Varm saucen godt igennem, og smag den til.
Søgeord: kaperssauce, kaperssovs, sauce med kapers, sovs med kapers
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
kaperssauce, kaperssovs, sauce med kapers, sovs med kapers
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
kaperssauce, kaperssovs, sauce med kapers, sovs med kapers
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kaperssauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kaperssauce