Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kaperssauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Smør
2
spsk
Hvedemel
2,5
dl
Hvidvin
0,5
l
Kalvefond
1
spsk
Dijonsennep
Salt
Peber
2
dl
Piskefløde
100
g
Kapers
3 - 4
spsk
Salvie

Egner sig godt til let rødt oksekød 


Fremgangsmåde

Smelt smør i en gryde, og tilsæt mel. Pisk blandingen, til det bliver tykt. Rør hvidvin i lidt efter lidt, og pisk kalvvefond i, til saucen er cremet. Tilsæt sennep, salt og peber, og pisk saucen  godt igennem. Hæld fløde i, og tilsæt kapers og hakket salvie. Varm saucen godt igennem, og smag den til.



Søgeord: kaperssauce, kaperssovs, sauce med kapers, sovs med kapers
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
kaperssauce, kaperssovs, sauce med kapers, sovs med kapers
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her