Kanelsnurrer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 18 Stk.

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Dej:
25
g
Gær
2,5
dl
Mælk
500
g
Mel
80
g
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Salt
1
spsk
Kardemomme
1
stk
Æg
75
g
Smør "blødt"
Fyld:
80
g
Brun/mørk farin / puddersukker
1,5
spsk
Kanel
80
g
Smør "blødt"
1
stk
Æg "til pensling"
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lun mælk. Vend melet med sukker, salt og kardemomme og drys det i skålen. Tilsæt 1 æg og saml dejen. Ælt 75 g blødt smør ind i dejen. Lad dejen hæve overdækket i 1 1/2 time.
Rør farin med kanel og 80 g smør. Rul dejen ud til 50 x 30 cm og smør den med farinsmørret. Fold dejen fra siderne ind over midten, så den ligger i 3 lag. Rul dejen ud igen til 40 x 25 cm og skær den i ca. 18 stk. 25 cm lange strimler. Sno strimlerne og rul så hver snoet strimmel sammen som en snegl. Fold dejenderne ind under sneglen.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm ovnen op til 200 grader. Lad snurrerne hæve i 1 time. Pensl dem med pisket æg og bag dem i ca. 12 min.
Søgeord: kanelsnurrer, kanelsnegle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kanelsnurrer, kanelsnegle
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kanelsnurrer, kanelsnegle
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kanelsnurrer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kanelsnurrer