Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kanelsnurrer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 18 Stk.

Kanelsnurrer - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
Dej:
25
g
Gær
2,5
dl
Mælk
500
g
Mel
80
g
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Salt
1
spsk
Kardemomme
1
stk
Æg
75
g
Smør "blødt"
blødt
Fyld:
80
g
Brun/mørk farin / puddersukker
1,5
spsk
Kanel
80
g
Smør "blødt"
blødt
1
stk
Æg "til pensling"
til pensling

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lun mælk. Vend melet med sukker, salt og kardemomme og drys det i skålen. Tilsæt 1 æg og saml dejen. Ælt 75 g blødt smør ind i dejen. Lad dejen hæve overdækket i 1 1/2 time.

 

Rør farin med kanel og 80 g smør. Rul dejen ud til 50 x 30 cm og smør den med farinsmørret. Fold dejen fra siderne ind over midten, så den ligger i 3 lag. Rul dejen ud igen til 40 x 25 cm og skær den i ca. 18 stk. 25 cm lange strimler. Sno strimlerne og rul så hver snoet strimmel sammen som en snegl. Fold dejenderne ind under sneglen.

 

Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm ovnen op til 200 grader. Lad snurrerne hæve i 1 time. Pensl dem med pisket æg og bag dem i ca. 12 min.



Søgeord: kanelsnurrer, kanelsnegle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kanelsnurrer, kanelsnegle

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her