Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kanelkage med kaffeglasur

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Kanelkage med kaffeglasur - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Smør "smeltet"
smeltet
400
g
Sukker / melis / stødt melis
400
g
Mel
4
tsk
Kanel
2
tsk
Natron
0,5
l
Kærnemælk
Glasur
50
g
Smør "smeltet"
smeltet
250
g
Flormelis / florsukker
1,5
spsk
Kakaopulver
1
dl
Kaffe "stærk varm"
stærk varm
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf

Lækkert julebagværk.

Fremgangsmåde

Fremgansmåde:
Alle ingredienserne blandes og kommes i en bradepande, og bages ved 200 grader i 1/2 time.

Til glasuren røres alle ingredienserne godt sammen med et piskeris og smøres på kagen, når den er afkølet.

Kan opbevares i dåse, men er bedre egnet til frysning på grund af glasuren.



Søgeord: kanelkage, juleopskrifter, jul, julebagværk, glasur, kakao, kaffe, kanel
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kanelkage, juleopskrifter, jul, julebagværk, glasur, kakao, kaffe, kanel

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her