Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kanelfingre med mørk chokolade

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Æg
250
g
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Kanel
250
g
Hvedemel
0,5
tsk
Hjortetaksalt
1
spsk
Smør
100
g
Mørk chokolade

40 stk.

Fremgangsmåde

Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt. Rør hvedemel og hjortetaksalt i dejen og dernæst blødt smør.

Tril dejen til lange tynde pølser, skær dem i mindre stykker, og læg dem med afstand på en bageplade.

Bag 8-9 min. ved 200°, og læg dem til afkøling på en bagerist.

Dyp spidsen af kagen i smeltet chokolade, og opbevar kagerne i en kagedåse.

Server med varm chokolade lavet af god mørk chokolade og varm mælk. Kom evt. lidt spiritus i.



Søgeord: kanelfingre, kage, mørk, chokolade, opskrift, mad, kanel, hjortetaksalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kanelfingre, kage, mørk, chokolade, opskrift, mad, kanel, hjortetaksalt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kanelfingre-med-moerk-chokolade

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her