Kanelfingre med mørk chokolade
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
stk
Æg
250
g
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Kanel
250
g
Hvedemel
0,5
tsk
Hjortetaksalt
1
spsk
Smør
100
g
Mørk chokolade
40 stk.
Fremgangsmåde
Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt. Rør hvedemel og hjortetaksalt i dejen og dernæst blødt smør.
Tril dejen til lange tynde pølser, skær dem i mindre stykker, og læg dem med afstand på en bageplade.
Bag 8-9 min. ved 200°, og læg dem til afkøling på en bagerist.
Dyp spidsen af kagen i smeltet chokolade, og opbevar kagerne i en kagedåse.
Server med varm chokolade lavet af god mørk chokolade og varm mælk. Kom evt. lidt spiritus i.
Søgeord: kanelfingre, kage, mørk, chokolade, opskrift, mad, kanel, hjortetaksalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kanelfingre, kage, mørk, chokolade, opskrift, mad, kanel, hjortetaksalt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kanelfingre, kage, mørk, chokolade, opskrift, mad, kanel, hjortetaksalt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kanelfingre-med-moerk-chokolade
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kanelfingre-med-moerk-chokolade