Kalvesteak med sauce af soltørrede tranebær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Kalvesteak "a 200 g"
Salt
Peber
Olie "til stegning"
30
g
Tranebær "tørrede"
2
dl
Kalvebouillon
1
dl
Piskefløde
Maizena / maizenamel "til jævning"
250
g
Broccoli "i buketter"
400
g
Kartoffel / kartofler
Fremgangsmåde
Kartoflerne skæres i tern og steges ved svag varme i ca. 15 min. eller til de er sprøde og møre. Krydres med salt og peber.
Steakene steges af på begge sider ca. 3-4 min. Krydres. Tages af panden. Bøfferne holdes lune.
I samme pande kommes bouillon, tranebær og fløde. Koges op og jævnes. Smages til med salt og peber.
Server med kogt broccoli.
Steakene steges af på begge sider ca. 3-4 min. Krydres. Tages af panden. Bøfferne holdes lune.
I samme pande kommes bouillon, tranebær og fløde. Koges op og jævnes. Smages til med salt og peber.
Server med kogt broccoli.
Søgeord: kalvesteak, kalv, sauce, soltørrede, tranebær, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
kalvesteak, kalv, sauce, soltørrede, tranebær, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
kalvesteak, kalv, sauce, soltørrede, tranebær, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvesteak-med-sauce-af-soltoerrede-tranebaer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvesteak-med-sauce-af-soltoerrede-tranebaer