Kalvekotelet med kaperssovs
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Kalvekoteletter
0,5
tsk
Salt
1
knivspids
Peber
Smør "til stegning"
2
dl
Mælk
1
spsk
Majsstivelse
2
spsk
Kapers
1
tsk
Citronsaft
Peber
Fremgangsmåde
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i smørret med middelhøj varme i 4-5 min på hver side, til de kun netop er gennemstegte. Rør majsstivelse ud i mælken og varm den op til kogepunktet under omrøring. Hak kapersene groft og tilsæt dem sammen med citronsaften og smag til med peber.
Server koteletterne med kogte kartofler og dampede ærter og gulerødder.
Søgeord: kalvekoteletter, kapers, hovedret, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
kalvekoteletter, kapers, hovedret, opskrift
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
kalvekoteletter, kapers, hovedret, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvekotelet-med-kaperssovs
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvekotelet-med-kaperssovs