Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkunfrikadeller med rosmarin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kalkunfrikadeller med rosmarin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket kalkunkød
1
stk
Æg
3
spsk
Hvedemel
2
tsk
Rosmarin "tørret"
tørret
4
spsk
Persille "hakket"
hakket
Salt
Peber
1
spsk
Oliemargarine "til stegning"
til stegning

Slanke frikadeller.

Fremgangsmåde

Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time.

Varm olien på en pande, form farsen til 12 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 3 min. på alle sider.



Søgeord: kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her