Kalkunfrikadeller med rosmarin
							Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									400
												g
											Hakket kalkunkød  
											1
												stk
											Æg  
											3
												spsk
											Hvedemel  
											2
												tsk
											Rosmarin  "tørret"
											4
												spsk
											Persille  "hakket"
											Salt  
											Peber  
											1
												spsk
											Oliemargarine  "til stegning"
											
	Slanke frikadeller.
						Fremgangsmåde
								Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time.
Varm olien på en pande, form farsen til 12 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 3 min. på alle sider.
Søgeord: kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
								Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-rosmarin
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-rosmarin

