Kalkunfrikadeller med lækkert fyld
							Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									500
												g
											Hakket kalkunkød  
											1,5
												tsk
											Salt  
											Peber  "friskkværnet"
											2
												spsk
											Rasp  
											1
												stk
											Æg  
											1
												dl
											Mælk  
											2
												stk
											Forårsløg / springløg  "fintsnittede"
											1
												spsk
											Soltørrede tomater   "hakket"
											2
												spsk
											Purløg  "klippet"
											Fedtstof  "til stegning"
											Fremgangsmåde
								Rør det hakkede kød med salt og rør rasp og æg i. Rør mælken i lidt efter ad gangen. Bland de øvrige ingredienser i farsen.
Form frikadellerne og steg dem i fedtstof på panden.
Kan serveres med pasta med en tomatsovs.
Søgeord: hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift
Søgeord:
hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
								Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift
Søgeord:
hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-laekkert-fyld
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-laekkert-fyld

