Kalkunfrikadeller med lækkert fyld
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket kalkunkød
1,5
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
2
spsk
Rasp
1
stk
Æg
1
dl
Mælk
2
stk
Forårsløg / springløg "fintsnittede"
1
spsk
Soltørrede tomater "hakket"
2
spsk
Purløg "klippet"
Fedtstof "til stegning"
Fremgangsmåde
Rør det hakkede kød med salt og rør rasp og æg i. Rør mælken i lidt efter ad gangen. Bland de øvrige ingredienser i farsen.
Form frikadellerne og steg dem i fedtstof på panden.
Kan serveres med pasta med en tomatsovs.
Søgeord: hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift
Søgeord:
hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift
Søgeord:
hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-laekkert-fyld
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-laekkert-fyld