Kalkun wienerschnitzel
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket kalkunkød
2
stk
Kartoffel / kartofler "kogte kolde"
1
dl
Mælk
1
stk
Æg
1 - 2
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
0,5
tsk
Rosmarin
1
tsk
Soya / soja / soyasauce
2
spsk
Margarine
1
dl
Fløde
1
dåse
Ansjoser
Kapers
1
stk
Citron
1
bundt
Persille
Fremgangsmåde
Bland kødet med de mosede kartofler, mælk, æg og krydderier. Del farsen i 6 og læg delene på et stykke vådt bagepapir. Skyl kniven i vand, så den ikke hænger i. Form runde og ikke for tynde schitzler af farsen og steg dem gyldne i fedtstoffet på begge sider. Læg dem på et varmt severingsfad.
Kog panden af med fløde og smag til med krydderier. Hæld skyen over de forloren wienerschnitzler. Pynt med ansjoser, kapers, citronbåde og persille.
Schnitzlerne serveres med stegte kartofler, bønner og en god rødvin.
Kog panden af med fløde og smag til med krydderier. Hæld skyen over de forloren wienerschnitzler. Pynt med ansjoser, kapers, citronbåde og persille.
Schnitzlerne serveres med stegte kartofler, bønner og en god rødvin.
Søgeord: kalkun, wienerschnitzel, , ansjoser, kapers, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkun, wienerschnitzel, , ansjoser, kapers, hovedret, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkun, wienerschnitzel, , ansjoser, kapers, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-wienerschnitzel
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-wienerschnitzel