Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkun wienerschnitzel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kalkun wienerschnitzel - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket kalkunkød
2
stk
Kartoffel / kartofler "kogte kolde"
kogte kolde
1
dl
Mælk
1
stk
Æg
1 - 2
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
0,5
tsk
Rosmarin
1
tsk
Soya / soja / soyasauce
2
spsk
Margarine
1
dl
Fløde
1
dåse
Ansjoser
Kapers
1
stk
Citron
1
bundt
Persille

Fremgangsmåde
Bland kødet med de mosede kartofler, mælk, æg og krydderier. Del farsen i 6 og læg delene på et stykke vådt bagepapir. Skyl kniven i vand, så den ikke hænger i. Form runde og ikke for tynde schitzler af farsen og steg dem gyldne i fedtstoffet på begge sider. Læg dem på et varmt severingsfad.

Kog panden af med fløde og smag til med krydderier. Hæld  skyen over de forloren wienerschnitzler. Pynt med ansjoser, kapers, citronbåde og persille.

Schnitzlerne serveres med stegte kartofler, bønner og en god rødvin.


Søgeord: kalkun, wienerschnitzel, , ansjoser, kapers, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kalkun, wienerschnitzel, , ansjoser, kapers, hovedret, madopskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her