Kænguru med appelsin og kirsebær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Kængurukød "a 180 g stykket"
2,5
stk
Appelsiner
20
stk
Kirsebær
5
dl
Hvidvin "tør"
1
spsk
Vineddike
150
g
Smør
2
tsk
Rørsukker
Flormelis / florsukker
Salt
Peber
Vildt.
Fremgangsmåde
Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og 1/2 appelsin i skiver . Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm.
Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.
Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.
Søgeord: kænguru, appelsin, kirsebær, hvidvin, vineddike, vildt, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
kænguru, appelsin, kirsebær, hvidvin, vineddike, vildt, madopskrift
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
kænguru, appelsin, kirsebær, hvidvin, vineddike, vildt, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kaenguru-med-appelsin-og-kirsebaer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kaenguru-med-appelsin-og-kirsebaer