Julemedister
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
1,5
kg
Svinefars "fedt"
2
stk
Løg "revne"
1
tsk
Ingefær "stødt"
0,5
tsk
Allehånde
2
tsk
Peber "stødt"
3
tsk
Salt "ca."
1
tsk
Oregano (tørret)
Suppe "fra sylten, eller lidt okseboullion"
Tarme "5 meter"
Fremgangsmåde
Det hele æltes sammen, suppen tilsættes til sidst, dejen må ikke blive for blød. Dejen fyldes på tarme, dette er nemmest med et pølse-horn på kød maskinen. Tarmen må ikke fyldes for fast, da den så vil revne under kogningen.
Søgeord: medister, juleopskrifter, jul, mad, svinefars, ingefær, allehånde, oksebouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
medister, juleopskrifter, jul, mad, svinefars, ingefær, allehånde, oksebouillon
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
medister, juleopskrifter, jul, mad, svinefars, ingefær, allehånde, oksebouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julemedister
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julemedister