Julelaks
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
800
g
Laks "i skiver"
2
spsk
Salt "pr. liter vand"
1
tsk
Peber "hel"
Agurkesalat
1
stk
Agurk
2
dl
Vand
3
spsk
Eddike
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Peber "lidt"
Fremgangsmåde
Kog vand tilsat salt og peber i en stor gryde. Tag gryden af pladen og læg lakseskiverne i. Kog igen og tag gryden af pladen og lad lakseskiverne hvile i gryden ca. 15 min. (må ikke koge). Læg dem herefter over på et varmt fad.
Skær agurken i tynde skiver. Lav en marinade af vand, eddike og sukker. Læg agurkeskiverne i marinaden og drys med lidt peber.
Server kogte kartofler til.
Skær agurken i tynde skiver. Lav en marinade af vand, eddike og sukker. Læg agurkeskiverne i marinaden og drys med lidt peber.
Server kogte kartofler til.
Søgeord: laks, julemad, opskrifter, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
laks, julemad, opskrifter, jul
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
laks, julemad, opskrifter, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julelaks
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julelaks