Jordskokkesuppe med ristede hasselnødder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
750
g
Jordskokker
200
g
Kartoffel / kartofler "skrællede"
1
l
Hønsebouillon
2,5
dl
Madlavningsfløde
Hasselnødder "eller valnødder, ristede"
Cremefraiche / creme fraiche
Persille
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Jordskokkerne skrubbes, rengøres grundigt, og de mørke pletter fjernes.
Skræl kartoflerne, og skær både dem og jordskokkerne i mindre stykker. Jordskokker og kartofler koges i bouillon i ca. 30 min. og blendes.
Suppen kommes tilbage i gryden sammen med madlavningsfløden og koges i endnu 5 min. Smag suppen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille.
Server suppen med en skefuld cremefraiche samt et lille drys nødder på toppen.
Søgeord: Jordskokkesuppe, jordskokker, jordskok, suppe, supper
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Jordskokkesuppe, jordskokker, jordskok, suppe, supper
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Jordskokkesuppe, jordskokker, jordskok, suppe, supper
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordskokkesuppe-med-ristede-hasselnoedder
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordskokkesuppe-med-ristede-hasselnoedder