Jordbærtrifli med portvin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Jordbær "friske"
100
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Makroner
6
spsk
Portvin "eller sherry"
0,5
l
Jordbæryoghurt "sødmælk"
0,5
l
Piskefløde
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Fremgangsmåde
Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover.
Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover.
Jordbærrene fordeles henover.
Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene.
Pynt med flødeskum og jordbær.
Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.
Søgeord: dessert, mad, middel, jordbærtrifli, portvin, opskrifter, jordbær, makroner, trifli, sherry, piskefløde, ingredienser
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
dessert, mad, middel, jordbærtrifli, portvin, opskrifter, jordbær, makroner, trifli, sherry, piskefløde, ingredienser
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
dessert, mad, middel, jordbærtrifli, portvin, opskrifter, jordbær, makroner, trifli, sherry, piskefløde, ingredienser
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaertrifli-med-portvin
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaertrifli-med-portvin