Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbærtrifli med portvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Jordbærtrifli med portvin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Jordbær "friske"
friske
100
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Makroner
6
spsk
Portvin "eller sherry"
eller sherry
0,5
l
Jordbæryoghurt "sødmælk"
sødmælk
0,5
l
Piskefløde
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde

Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover.

Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover.
Jordbærrene fordeles henover.

Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene.

Pynt med flødeskum og jordbær.

Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.



Søgeord: dessert, mad, middel, jordbærtrifli, portvin, opskrifter, jordbær, makroner, trifli, sherry, piskefløde, ingredienser
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
dessert, mad, middel, jordbærtrifli, portvin, opskrifter, jordbær, makroner, trifli, sherry, piskefløde, ingredienser

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her