Jordbærsyltetøj
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
1
kg
Jordbær
600
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Citron "saften heraf"
Fremgangsmåde
Jordbærrene skylles og nippes, trækker med sukkeret i 10 - 12 timer. Bærrene bringes langsomt i kog, citronen tilsættes og de småkoger i 10 min. Bærrene tages op af saften og lægges i rene glas. Saften koges ind ca. 10 min. og hældes over bærrene. Glassene lukkes.
Tips
Har man plads, kan syltetøjet holde sig i 6 måneder i køleskab, hvis ikke skal der tilsættes konserveringsmiddel.
Tips
Har man plads, kan syltetøjet holde sig i 6 måneder i køleskab, hvis ikke skal der tilsættes konserveringsmiddel.
Søgeord: jorbærsyltetøj, syltetøj, sukker, citron
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
jorbærsyltetøj, syltetøj, sukker, citron
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
jorbærsyltetøj, syltetøj, sukker, citron
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaersyltetoej
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaersyltetoej