Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbærsyltetøj

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Jordbærsyltetøj
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Jordbær
600
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf

Fremgangsmåde
Jordbærrene skylles og nippes, trækker med sukkeret i 10 - 12 timer. Bærrene bringes langsomt i kog, citronen tilsættes og de småkoger i 10 min. Bærrene tages op af saften og lægges i rene glas. Saften koges ind ca. 10 min. og hældes over bærrene. Glassene lukkes.

Tips
Har man plads, kan syltetøjet holde sig i 6 måneder i køleskab, hvis ikke skal der tilsættes konserveringsmiddel.  


Søgeord: jorbærsyltetøj, syltetøj, sukker, citron
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
jorbærsyltetøj, syltetøj, sukker, citron

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her