Jordbær dessert med smuldredej
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
100
g
Smør
100
g
Havregryn
100
g
Rørsukker
500
g
Jordbær "frosne"
Tilbehør: is, cremefraiche eller flødeskum
Fremgangsmåde
Smør, havregryn og rørsukker blandes til en smuldredej. De frosne jordbær kommes i et tærtefad og smuldredejen lægges over.
Bages i ovenen i 30 min. ved 200 grader.
Søgeord: jordbær, smuldrelåg, havregryn, rørsukker, cremefraiche, flødeskum
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
jordbær, smuldrelåg, havregryn, rørsukker, cremefraiche, flødeskum
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
jordbær, smuldrelåg, havregryn, rørsukker, cremefraiche, flødeskum
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaer-dessert-med-smuldredej/crc32
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaer-dessert-med-smuldredej/crc32