Jægermesterens vinstegte hare
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
kg
Hare "flået"
200
g
Flæsk "magert"
Smør
Salt
Peber
2
dl
Bouillon
2
dl
Rødvin
1
fed
Hvidløg
Persille "lidt"
1
stk
Løg "lille"
3 - 4
hele
Peberkorn "hvide"
12
stk
Skalotteløg "evt. de frosne"
150
g
Champignon
3
spsk
Mel
Vildt.
Fremgangsmåde
Haren deles i mindre stykker, del lårbenene i leddet mellem lår og ben og del ryggen i 3-4 stykker på tværs.
Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver , persille, det skivede løg og peberkorn.
Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon.
På stegepanden brunes de små skalotteløg med de rensede champignoner i skiver . Harestykkerne tages op fra gryden , skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte skalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min.
Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver , persille, det skivede løg og peberkorn.
Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon.
På stegepanden brunes de små skalotteløg med de rensede champignoner i skiver . Harestykkerne tages op fra gryden , skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte skalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min.
Søgeord: hare, flæsk, bouillon, rødvin, persille, peberkorn, skalotteløg, champignoner, vildt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
hare, flæsk, bouillon, rødvin, persille, peberkorn, skalotteløg, champignoner, vildt
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
hare, flæsk, bouillon, rødvin, persille, peberkorn, skalotteløg, champignoner, vildt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jaegermesterens-vinstegte-hare
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jaegermesterens-vinstegte-hare