Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italienske frikadeller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket svinekød
2
skiver
Toastbrød
0,5
dl
Grøntsagsbouillon
1
stk
Æg
2
spsk
Parmesanost "revet"
revet
1
tsk
Rosmarin
2
spsk
Persille "hakket"
hakket
1
fed
Hvidløg
Salt
Peber
Olie "til stegning"
til stegning
Sovs
1
dåse
Flåede tomater
Grøntsager (grønsager) "forskellige"
forskellige
1
dl
Grøntsagsbouillon
Salt
Peber
1 - 2
fed
Hvidløg
Basilikum (tørret)

Fremgangsmåde

Udblød toastbrødet i bouillonen. Bland det derefter ind i det hakkede kød. Tilsæt æg og ost. Ælt knust rosmarin, finthakket persille og finthakket (presset hvidløgsfed i. Krydr med salt og peber.

Del farsen i 12 portioner og tril hver til en rund frikadelle. Kom evt. lidt mel på fingrene, hvis farsen er meget fedtet. Steg frikadellerne i olie på en pande, og sørg for, at de hele tiden vendes, så de bliver jævnt stegte. De skal stege 12-15 min. i alt. Tag dem af panden og hold dem varme. 

Kom hakkede tomater og andre grøntsager i en gryde med bouillon. Krydr med salt, peber og finthakket/presset hvidløgsfed. Lad det koge ved jævn varme i 30 min.

Smag til med salt og peber. Kom de varme frikadeller i tomatsovsen og server med varme ris.



Søgeord: Italienske, frikadeller, svinekød, svinefars, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Italienske, frikadeller, svinekød, svinefars, svin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/italienske-frikadeller

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her