Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italiensk spaghetti bolognese

(1) 4 Personer

Italiensk spaghetti bolognese - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Løg "stort"
stort
3
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
150
g
Bacon "i skiver"
i skiver
1
dåse
Flåede hakkede tomater
1
dåse
Tomatpure "140 g"
140 g
1
spsk
Oregano (tørret)
2
dl
Rødvin
50
g
Soltørrede tomater "i små stykker"
i små stykker
1
stk
Oksebouillonterning
Salt
Peber

Tilbehør: spaghetti, parmesanost, hvidløgsflute og rødvin

Fremgangsmåde
Hak løget og skær bacon i små stykker. Når det har taget farve tilsættes kødet som brunes til det gryner.
Der efter tilsættes de øvrige ingredienser og det koges sammen 10-15 min. Kom nu bagepapir ned i gryden så til slutter om kødsaucen. Sæt gryden i ovnen ved 180 grader i 1 time.

Rør rundt og server med spaghetti.


Søgeord: spaghetti, italiensk, mad, oksekød, bolognese, parmesanost, hvidløgsflutes, rødvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
spaghetti, italiensk, mad, oksekød, bolognese, parmesanost, hvidløgsflutes, rødvin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her