Italiensk farsrulle med kartoffelgratin
							Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									
													Fars af												
											3
												skiver
											Franskbrød  "afskorpet"
											2
												dl
											Sødmælk  
											250
												g
											Hakket svinekød  
											250
												g
											Hakket oksekød / oksefars  
											1
												stk
											Æg  
											1
												tsk
											Groft salt  
											Peber  "friskkværnet"
											1
												tsk
											Oregano (tørret)  
											
													Fyld af												
											1
												stk
											Zittauerløg  "mellemstort hakket"
											3
												spsk
											Persille  "friskhakket"
											100
												g
											Ost  "mild"
											
													Kartoffelgratin af												
											1
												kg
											Kartoffel / kartofler  
											2
												spsk
											Zittauerløg  "finthakket"
											2,5
												dl
											Mælk  
											2,5
												dl
											Piskefløde  
											1
												stk
											Æg  
											2
												tsk
											Groft salt  
											Peber  "friskkværnet"
											25
												g
											Smør  
											
	Tilbehør: tomatsalat
						Fremgangsmåde
								Fars
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm) Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen. Rul denne som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad. Bages i ovnen ca. 60 minutter ved 200 grader. (sammen med kartoffelgratinen)
Kartoffelgratin
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem lagvis med løg i et fladt, smurt ovnfast fad. Pisk fløde, mælk, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Fordel smørklatter over. Bages i ovnen sammen med farsrullen i 60 minutter ved 200 grader.
Søgeord: italiensk, farsrulle, kartoffelgratin, tomatsalat, svinekød, oksekød
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
italiensk, farsrulle, kartoffelgratin, tomatsalat, svinekød, oksekød
								Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
italiensk, farsrulle, kartoffelgratin, tomatsalat, svinekød, oksekød
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/italiensk-farsrulle-med-kartoffelgratin
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/italiensk-farsrulle-med-kartoffelgratin

