Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italiensk farsrulle med kartoffelgratin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Fars af
3
skiver
Franskbrød "afskorpet"
afskorpet
2
dl
Sødmælk
250
g
Hakket svinekød
250
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Æg
1
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
tsk
Oregano (tørret)
Fyld af
1
stk
Zittauerløg "mellemstort hakket"
mellemstort hakket
3
spsk
Persille "friskhakket"
friskhakket
100
g
Ost "mild"
mild
Kartoffelgratin af
1
kg
Kartoffel / kartofler
2
spsk
Zittauerløg "finthakket"
finthakket
2,5
dl
Mælk
2,5
dl
Piskefløde
1
stk
Æg
2
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
25
g
Smør

Tilbehør: tomatsalat

Fremgangsmåde

Fars
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm) Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen. Rul denne som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad. Bages i ovnen ca. 60 minutter ved 200 grader. (sammen med kartoffelgratinen)

Kartoffelgratin
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem lagvis med løg i et fladt, smurt ovnfast fad. Pisk fløde, mælk, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Fordel smørklatter over. Bages i ovnen sammen med farsrullen i 60 minutter ved 200 grader.


Søgeord: italiensk, farsrulle, kartoffelgratin, tomatsalat, svinekød, oksekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
italiensk, farsrulle, kartoffelgratin, tomatsalat, svinekød, oksekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/italiensk-farsrulle-med-kartoffelgratin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her