Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italiensk dessertkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Stk.

Italiensk dessertkage - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Smør "blødt"
blødt
200
g
Sukker / melis / stødt melis
4
stk
Æg
225
g
Mel
25
g
Maizena / maizenamel
1,5
tsk
Bagepulver
Fyld
100
g
Hindbærmarmelade
300
g
Marscarpone "italiensk flødeost"
italiensk flødeost
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
50
g
Flormelis / florsukker "+ lidt til drys"
+ lidt til drys

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt et æg ad gangen. Bland mel, maizenamel og bagepulver og drys det igennem en sigte i dejen. Fyld dejen i en smurt springform (24 cm i diameter). Bag kagen ca. 40 min. i ovnen ved 175 grader, til den er gennembagt. lad den køle af på en bagerist.

Flæk kagen i to. Smør syltetøj på bunden. Rør mascarpone med kornene af vaniljestangen og flormelis og fordel cremen på bunden. Læg den øverste del af kagen på og drys den med flormelis.



Søgeord: italiensk, dessertkage, kage, hindbærmarmelade, mascarpone
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
italiensk, dessertkage, kage, hindbærmarmelade, mascarpone

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her