Ingefærkylling
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling
Marinade
2,5
dl
Hvidvin
1
stk
Løg "i skiver"
1
tsk
Soya / soja / soyasauce "kinesisk"
2
fed
Hvidløg "pressede"
1
tsk
Ingefær "frisk revet, eller ½ tsk. tørret"
0,5
tsk
Salt
10
g
Margarine
1
dl
Fløde
Tilsæt: løse ris og grøn salat
Fremgangsmåde
Kyllingen optøes. Marinaden blandes. Kyllingen trækker heri ca. 2 timer. Kyllingen vendes af og til.
Kyllingen tages op, drysses med ingefær og salt. Kyllingen brunes i margarinen i en gryde. Marinaden tilsættes. Retten snurrer under låg ca. 40 min. Kyllingen tages op.
Fløden blandes i. Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt.
Løse ris og grøn salat serveres til.
Kyllingen tages op, drysses med ingefær og salt. Kyllingen brunes i margarinen i en gryde. Marinaden tilsættes. Retten snurrer under låg ca. 40 min. Kyllingen tages op.
Fløden blandes i. Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt.
Løse ris og grøn salat serveres til.
Søgeord: kylling, hvidvin, kinesisk, soya, hvidløg, ingefær, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kylling, hvidvin, kinesisk, soya, hvidløg, ingefær, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kylling, hvidvin, kinesisk, soya, hvidløg, ingefær, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ingefaerkylling
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ingefaerkylling