Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ingefærkylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling
Marinade
2,5
dl
Hvidvin
1
stk
Løg "i skiver"
i skiver
1
tsk
Soya / soja / soyasauce "kinesisk"
kinesisk
2
fed
Hvidløg "pressede"
pressede
1
tsk
Ingefær "frisk revet, eller ½ tsk. tørret"
frisk revet, eller ½ tsk. tørret
0,5
tsk
Salt
10
g
Margarine
1
dl
Fløde

Tilsæt: løse ris og grøn salat

Fremgangsmåde
Kyllingen optøes. Marinaden blandes. Kyllingen trækker heri ca. 2 timer. Kyllingen vendes af og til.

Kyllingen tages op, drysses med ingefær og salt. Kyllingen brunes i margarinen i en gryde. Marinaden tilsættes. Retten snurrer under låg ca. 40 min. Kyllingen tages op.

Fløden blandes i. Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt.

Løse ris og grøn salat serveres til.


Søgeord: kylling, hvidvin, kinesisk, soya, hvidløg, ingefær, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kylling, hvidvin, kinesisk, soya, hvidløg, ingefær, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her