Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indbagte porrer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Linser
0,5
l
Vand
3
stk
Gulerod / Gulerødder "200 g"
200 g
400
g
Kartoffel / kartofler
0,5
dl
Solsikkekerner
1
tsk
Basilikum (tørret)
1
tsk
Oregano (tørret)
600
g
Porrer
Sesamfrø

Fremgangsmåde

Linserne koges 10 min. Gulerødder og kartofler skæres i små terninger og tilsættes. Linser og grønsager koges endnu 20 min. Alt vandet skal være fordampet, men pas på, at linserne ikke brænder på.

Halvdelen af linserne pureres gennem en sigte. Resten moses med en træske. Begge dele blandes og røres med hakkede solsikkekerner og krydderurter. Der kan evt. smages til med salt. Hvis mosen er meget stiv, kan der tilsættes lidt vand eller mælk.

Porrerne koges knap møre og lægges i et smurt, ovnfast fad. Linsemosen fordeles over porrerne, og der drysses et par spsk. sesamfrø på.

Fadet sættes i en 200° varm ovn, indtil overfladen er gylden, ca. 40 min.

I stedet for porrer kan der bruges alle mulige andre grønsager.

Mælkestuvede grønsager kan serveres til.



Søgeord: indbagte, opskrifter, porrer, grøntsager, mad, grønsager, vegetarmad, ve
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
indbagte, opskrifter, porrer, grøntsager, mad, grønsager, vegetarmad, ve
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her