Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indbagt ret med pikant ost

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Indbagt ret med pikant ost - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Butterdej "frosne plader"
frosne plader
Fyld
1
bæger
Pikant ost
1
pakke
Skinkestrimler "der kan også bruges tun, rejer eller andet kød"
der kan også bruges tun, rejer eller andet kød

Den nemmeste og hurtigste forret, der findes. som kan laves i forvejen.

Ca. 6-7 stk.

Fremgangsmåde

Optø butterdejen som pakken anviser. Rør det valgte kødfyld sammen med pikantosten.

Man kan vælge at lave én stor eller skære butterdejspladerne over på midten, rulle dem lidt større og lægge en klat af kød med pikant ost på den ene halvdel og folde over til en trekant.

luk kanten rundt med en gaffel, og bages ca 15-20 min ved ca. 200°.

Serveres med flutes og salat.



Søgeord: indbagt, ret, pikant, ost, forret, mad, opskrifter, butterdej, tun, rejer, kød, skinke
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
indbagt, ret, pikant, ost, forret, mad, opskrifter, butterdej, tun, rejer, kød, skinke

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her