Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indbagt ost

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Butterdej "udrullet fra frost"
udrullet fra frost
150
g
Himmelblå "eller gorgonzola"
eller gorgonzola
1
stk
Æg "til pensling"
til pensling
Bredbladet persille "lidt"
lidt

Tilbehør:
salat vendt i lidt olie/eddikedressing
oliven
soltørrede tomater

Fremgangsmåde
Del butterdejen i 4 stykker, og rul den let ud til ensartede stykker ca. 12 x 12 cm. Skyld persillen, pluk bladene af, og dup dem tørre. Læg 3-5 blade på hvert stykke dej. Del osten i 4 dele, og læg den over. Penls kanterne med det sammenpiskede æg. Fold dejen om osten, og tryk kanterne godt sammen f.eks. med en gaffel. Skær en ridse i toppen af hver pakke, og åbn fligene.

Pensl overfladen godt, og stil dejpakkerne i køleskabet 1-2 timer. Bag i en forvarmet ovn ved 170 grader på nederste rille i 20-25 min minutter, til pakkerne er gyldne og gennembagte.

Den indbagte butterdej serveres lun med lidt frisk salat vendt i dressing. Giv lidt oliven og soltørrede tomater til.


Søgeord: indbagt, ost, butterdej, himmelblå, gorgonzola
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Ost

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
indbagt, ost, butterdej, himmelblå, gorgonzola
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her