Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indbagt kyllingeoverraskelse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Indbagt kyllingeoverraskelse - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kyllingelever
3
pakker
Butterdej
0,5
dl
Piskefløde
3
spsk
Portvin
1
stk
Løg
Olie
Paprika
Salt
Peber
1
bundt
Asparges "friske"
friske
500
g
Champignon
2
stk
Æg

Fremgangsmåde
Kyllingeleveren svitses til den er mør, krydres med salt og peber, paprikaen svitses med i olien. Løget svitses, og blandes i.

Butterdej pladen rulles ud til et stort stykke, der gemmes en lille klat til pynt, kyllingeleveren lægges i og pakken samles med pisket æg.

Champignonerne svitses hele og serveres til. Aspargesene koges i 5 minutter og serveres til.


Søgeord: Indbagt, kyllingeoverraskelse, kyllingelever, butterdej, fløde, portvin, paprika, asparges, champignon, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Påske

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
Indbagt, kyllingeoverraskelse, kyllingelever, butterdej, fløde, portvin, paprika, asparges, champignon, forretter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her