Indbagt kyllingeoverraskelse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
kg
Kyllingelever
3
pakker
Butterdej
0,5
dl
Piskefløde
3
spsk
Portvin
1
stk
Løg
Olie
Paprika
Salt
Peber
1
bundt
Asparges "friske"
500
g
Champignon
2
stk
Æg
Fremgangsmåde
Kyllingeleveren svitses til den er mør, krydres med salt og peber, paprikaen svitses med i olien. Løget svitses, og blandes i.
Butterdej pladen rulles ud til et stort stykke, der gemmes en lille klat til pynt, kyllingeleveren lægges i og pakken samles med pisket æg.
Champignonerne svitses hele og serveres til. Aspargesene koges i 5 minutter og serveres til.
Butterdej pladen rulles ud til et stort stykke, der gemmes en lille klat til pynt, kyllingeleveren lægges i og pakken samles med pisket æg.
Champignonerne svitses hele og serveres til. Aspargesene koges i 5 minutter og serveres til.
Søgeord: Indbagt, kyllingeoverraskelse, kyllingelever, butterdej, fløde, portvin, paprika, asparges, champignon, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Indbagt, kyllingeoverraskelse, kyllingelever, butterdej, fløde, portvin, paprika, asparges, champignon, forretter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Indbagt, kyllingeoverraskelse, kyllingelever, butterdej, fløde, portvin, paprika, asparges, champignon, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-kyllingeoverraskelse
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-kyllingeoverraskelse