Hybenmarmelade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Hyben
500
g
Æbler "syrlige"
2
dl
Vand
500
g
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Citronsyre
1
spsk
Konserveringsvæske
Syltning.
Fremgangsmåde
Store hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugten skæres atter igennem, hvorefter den skylles godt. Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker. Begge slags frugt koges i vandet ved svag varme og under låg, indtil den er mør.
Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koges til den er jævn ca. 20 min. konservering tilsættes og marmeladen hældes på glas, tillukkes tæt med låg.
Tips
Marmeladen kan tilberedes med fintsnittede citroner i stedet for æbler. I så fald undlades citronsyren.
Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koges til den er jævn ca. 20 min. konservering tilsættes og marmeladen hældes på glas, tillukkes tæt med låg.
Tips
Marmeladen kan tilberedes med fintsnittede citroner i stedet for æbler. I så fald undlades citronsyren.
Søgeord: hybenmarmelade, marmelade, æbler, sukker, citronsyre, konserveringsvæske, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
hybenmarmelade, marmelade, æbler, sukker, citronsyre, konserveringsvæske, syltning
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
hybenmarmelade, marmelade, æbler, sukker, citronsyre, konserveringsvæske, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hybenmarmelade
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hybenmarmelade