Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hybenmarmelade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hyben
500
g
Æbler "syrlige"
syrlige
2
dl
Vand
500
g
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Citronsyre
1
spsk
Konserveringsvæske

Syltning.

Fremgangsmåde
Store hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugten skæres atter igennem, hvorefter den skylles godt. Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker. Begge slags frugt koges i vandet ved svag varme og under låg, indtil den er mør.

Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koges til den er jævn ca. 20 min. konservering tilsættes og marmeladen hældes på glas, tillukkes tæt med låg.

Tips
Marmeladen kan tilberedes med fintsnittede citroner i stedet for æbler. I så fald undlades citronsyren.


Søgeord: hybenmarmelade, marmelade, æbler, sukker, citronsyre, konserveringsvæske, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
hybenmarmelade, marmelade, æbler, sukker, citronsyre, konserveringsvæske, syltning
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her