Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvidløgsrejer med fettucine

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
0,5
pakke
Fettucine
500
g
Tigerrejer "rå med skal"
rå med skal
1
spsk
Jomfruolivenolie
1
spsk
Smør
3
fed
Hvidløg "fint hakket"
fint hakket
1
håndfuld
Persille "hakket"
hakket
0,5
stk
Citron
Salt
Peber
Tabasco

Prøv her en af vores lækre pastaretter.

Fremgangsmåde

Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene.

Kog pastaen som anvist på pakken. 2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere er gennemsigtige (ca 2 min).

Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend det hele hurtigt.

Pres saften af den halve citron over panden, tilsæt friskkværnet salt & peber og ca 10 dråber tabasco. Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen.

Serveres straks med frisk flutes.



Søgeord: hvidløgsrejer, fettucine, tigerrejer, jomfruolivenolie, hvidløg, tabasco, pastaretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Søgeord:
hvidløgsrejer, fettucine, tigerrejer, jomfruolivenolie, hvidløg, tabasco, pastaretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvidloegsrejer-med-fettucine

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her